Mi a BIKKLA?

A legmenőbb elektromos kerékpárkölcsönző központ. Vagy az időtöltés legjobb módja. Vagy egy felejthetetlen kaland. Az viszont biztos, hogy ez a leggyorsabb és legvagányabb módja, hogy felfedezd a Gyilkostót és környékét. Bérelhető elektromos biciklijeink segítségével rövidebb idő alatt többet látsz.

A kaland felvidít! - Ez a hitünk. Ezért találtuk ki a legmenőbb elektromos kerékpárokat. Kijelöltük és digitalizáltuk az útvonalakat. Szabványosítottuk és megsokszoroztuk a kölcsönző központokat azért, hogy te bárhol ugyanúgy élvezhesd a BIKKLA kalandot.

Ha pedig vállalkozói vénád is van, akkor csatlakozz hozzánk, és a BIKKLA franchise-on keresztül megnyithatod saját elektromos bicikli kölcsönződet.

Helyszínek

Tudd meg, hol lehet még BIKKLA elektromos kerékpárt kölcsönözni.
A legvagányabb útvonalak várnak az egész országban. Csekkold le, hol máshol BIKKLÁzhatsz még!

Gyilkostó

A Gyilkos tónál indult az első BIKKLA elektromos kerékpárkölcsönző. Itt született a BIKKLA koncepció, és továbbra is itt van a szolgáltatásaing fejlesztőlaboratóriuma. Fedezd fel Románia egyik legmenőbb helyét. 8 bicikli és 5 útvonal vár rád!

Borszék

A legjobb ásványvíz a világon.
Egy nyári bob pálya.
Sípálya.
A legújabb BIKKLA elektromos biciklikölcsönző központ.
A legmenőbb útvonalak.
Sokat lehet mesélni, és még annál is többet látni!

Bálványos

A BIKKLA második zászlóshajója a MotherShip itt található, pontosan a GastroLab Restaurant&Terrace étteremmel szemben. Hosszú ereszkedők, kemény emelkedők és a posztvulkanikus tevékenységek elemei a büdösfürdők és az ásványvíz források várják, hogy egy BIKKLA biciklivel felfedezd őket. A gyönyörű táj és a Szent Anna-tó már csak hab a tortán.

A Te saját franchise kölcsönződ

Kezdj egy új üzletbe! Lépj be egy új dinamikusan fejlődő franchise hálózatba.

Lásd a részleteket a franchise hivatalos oldalán, nyomd meg a gombot!

A BIKKLA kerékpárok

Vagy ahogyan mi nevezzük őket "az előadás csillagai". Kifejezetten bérlésre készültek. Bármilyen akadállyal gond nélkül megbirkóznak, és sztoikusan ellenállnak a kínzásnak, mint a felmálházott szamarak. Kölcsönzőinkben egyaránt találsz biciklit gyerekeknek és felnőtteknek.Felnőtteknek,
150 cm-től felfelé

Maximális sebesség: 25 km/h

Autonómia: ~75 km


A gyerekeknek,
130 cm-től felfelé

Maximális sebesség: 25 km/h

Autonómia: ~75 kmHasználati útmutató


Szabályzat

Töltsd le a hivatalos szabályzatot

Töltsd le a GDPR szabályzatot

Galéria

BIKKLA Franchise

Indíts Te is BIKKLA elektromos bicikli kölcsönzőt!
Lásd a részleteket a franchise hivatalos oldalán, nyomd meg a gombot!

Tovább

Sajtó szereplések